Monoliet Vloeren

Heeft u vragen over monolietvloeren, of wilt u een offerte aanvragen
BAVU betonwerken helpt u graag verder.

Klik hier

Project: Monolietvloeren

Steeds vaker worden betonvloeren ook als afwerkvloeren gebruikt. In autogarages, bedrijfshallen, parkeergarages en in de industrie word dit al jaren gedaan. Steeds meer komt het voor dat ook een veranda, tuinkamer, garage of een woning word voorzien van een monoliet afgewerkte beton vloer.

Door de beton monoliet af te werken, met een vlinder machine, creëer je een strak en glad oppervlak. De vloer word als ware gepolijst en deze laat geen stof meer los. Ook kan de beton voorzien worden van een kleur, echter is beton een natuurproduct en kan de kleur dus nooit 100% worden gegarandeerd. Een betonvloer kan ook worden voorzien van vloerverwarming wat de comfort in huis weer ten goede komt.

Voor een mooie afwerking laten wij de vloer naderhand impregneren. Dit zorgt ervoor dat de vloer vuil en vocht afstotend word. Zo trekken vlekken niet direct in de beton.

Een monoliet vloer heeft een lange levensduur, is circulair en kan zwaarder belast worden.

Go Back

naar BAVU Vloeren Projecten

Klik Hier

Go Back

naar BAVU Projecten

Klik Hier

Contact verzoek

BAVU betonwerken hecht veel waarde aan helder en duidelijk communiceren. U kunt ons dan ook op verschillende manieren bereiken. Wij zijn u graag van dienst.
Klik Hier

Text

Text