Funderingen op Maat

Maatwerk Funderingen

Funderingen op maat. Dit wil niet alleen zeggen dat de fundering aan de maten van de woning moet voldoen, maar óók dat er niet overal even makkelijk kan worden gebouwd, en er dus goed moet worden bekeken hoe de fundering op maat kan worden gemaakt.

In principe bouwt BAVU Betonwerken alle funderingen met een Powerkist. Door het lichte gewicht en de snelle werkwijze met dit systeem kunnen funderingen in vlot tempo worden gezet. Hierin zit ook onze kracht. Doordat we goed op elkaar zijn ingespeeld, zetten we nagenoeg alle funderingen op één dag. ‘s Morgens staat er nog niks en om 16.00 uur rijden we het pad af en zit het beton erin.

Niet alleen bij woonhuizen, ook bijvoorbeeld bij schuren of tuinhuizen is een goede fundering van belang. Het is beter bouwen op een stabiele ondergrond. Zo komt een tuinhuis, schuur of garage stevig, haaks en waterpas te staan. Zo'n solide fundering voorkomt bovendien het risico van verzakken (met als gevolg dat ramen en deuren na verloop van tijd niet meer goed sluiten). Het bereikte eindresultaat is duurzaam!

Meer Info

BAVU Betonwerken is gefundeerd op rechtstreeks contact tussen de werkuitvoerders en de klant. Op die manier is er meer ruimte voor gericht advies en kunnen we onze opdrachtgevers helder en concreet uitleg geven.

Neemt u even contact op!

Wij gebruiken de Powerkist

De succesfactoren voor een betere kwaliteit en meer verwerkingssnelheid.

  • Kortere bouwtijd.
  • Geen wegvloeien van beton of lekwater.
  • Optimale betonhechting.
  • Betere beloopbaarheid.

Kortom Betrouwbaar, Snel en Veilig.

Snelle verwerkbaarheid

De IsoBouw PowerKist® is onverslaanbaar in verwerkingssnelheid. Naast de eenvoud en snelheid van plaatsing van een driedelig systeem, hebben wij in tegenstelling tot andere systemen geen onderbeugels, houten regels of aanvulling met zand nodig. Bovendien kunnen we werkzaamheden zoals het vlechten van de wapening, het plaatsen van afstandhouders en het aanbrengen van sparingen veel sneller uitvoeren. Allemaal aspecten die een snellere bouwtijd en dus kostenbesparing garanderen.

Kwaliteit

De IsoBouw PowerKist® wordt regelmatig onderworpen aan diverse proeven. Daarbij maken zij onder meer gebruik van moderne simulatietechnieken om de prestatie van de kist te perfectioneren. Maar ze doen ook proeven die de dagelijkse praktijk op de bouw zo realistisch mogelijk nabootsen. Het resultaat: de best functionerende kist waarop u kunt vertrouwen.

Projecten