Funderingen Laaddocken

Laad en Losdocks

Met het creëren van betonnen laad- en losdocks draagt BAVU Betonwerken bij aan verbeterde logistiek van in- en uitgaande goederenstromen.

Een laad- en losdock is de plaats in (of tegen) een gebouw waar een vrachtwagen efficiënt kan laden en lossen, doordat de laadruimte van de vrachtwagen op gelijke hoogte is met de vloer van onder andere distributiecentra en warehouses. Dit kan worden bereikt door de aanleg van een zogeheten laadkuil voor het dock. Via een oprit bereikt de vrachtwagen de laadkuil en kan zich daar in vlakke positie opstellen voor in- of uitladen.

Sterke Constructie Laaddocken

Een laaddok draagt in belangrijke mate bij aan de productie in een bedrijf; langs deze voorziening komen de materialen binnen en worden de eindproducten afgevoerd.

"Pioniers met daadkracht," hebben Mark Bakker en Rick van Uden ervaren. "Mensen die niet terugschrikken voor het aangaan van zo'n veelomvattend bouwproces." Met de aanleg van de fundering legt BAVU Betonwerken een degelijke basis waarop de toekomstige bewoners verder kunnen bouwen.

Meer Info

BAVU Betonwerken is gefundeerd op rechtstreeks contact tussen de werkuitvoerders en de klant. Op die manier is er meer ruimte voor gericht advies en kunnen we onze opdrachtgevers helder en concreet uitleg geven.

Neemt u even contact op!

Projecten