Betonbouw op Maat

Betonbouw

Beton is bijzonder materiaal. Ten eerste vanwege de bijzondere verwerkingsprocedure. Met een uur is beton hard, dus dat betekent dat je snel moet doorwerken om die verharding vóór te blijven. Dat betekent óók dat je soms op een werkdag wat langer doorgaat om het werk goed af te ronden. De volgende dag kan dat namelijk niet meer.

De tweede reden waarom beton een bijzonder materiaal is, zijn de vele toepassingsmogelijkheden. Als fundering onder een huis of gebouw is beton de belangrijke basis, maar beton is óók een materiaal dat gezien mag worden. Toegepast als terras, veranda of vloer, of zelfs als straatmeubilair.

Meer Info

BAVU Betonwerken is gefundeerd op rechtstreeks contact tussen de werkuitvoerders en de klant. Op die manier is er meer ruimte voor gericht advies en kunnen we onze opdrachtgevers helder en concreet uitleg geven.

Neemt u even contact op!

Betonbouw op Maat

De basis van veel constructies of kunstwerken wordt gevormd door beton. Dit veelgebruikte materiaal kent veel toepassingen. Ook de verwerking is gevarieerd. De ene keer wordt beton ter plekke verwerkt (gestort in een mal of bekisting), de andere keer draait het om prefabelementen.

BAVU Betonwerken heeft ervaringen in allerhande toepassingen, en hiermee kunnen wij onze opdrachtgevers ook 'op maat' adviseren. Zo denken niet veel mensen direct aan het creëren van een betonnen vloer onder een serre, veranda of tuinhuis. Of zelfs een compleet terras. Terwijl beton ook hiervoor het perfecte materiaal is. Ten eerste dankzij de lange levensduur, ten tweede is beton ook nog eens onderhoudsvrij. En anders dan bij tegels komt er geen onkruid tussen.

Projecten