Over Ons

Een paar woorden over BAVU Betonwerken BV

BAVU Betonwerken BV is gespecialiseerd in betonbouw in brede betekenis: funderingen, kelders, opslagputten, en ook oersterk straatmeubilair. De basis van BAVU Betonwerken BV, dat zijn Mark Bakker (MABA Bouw) en Rick van Uden (VURI Betonwerken). Vakmannen van de praktijk.

Na zijn bouwkundeopleiding werkte Rick van Uden bij een betonbedrijf met specialisatie in kelderbouw. "Een mooi vak, maar na verloop van tijd wilde ik me graag breder focussen." Dat werd praktijkervaring in onder meer betonreparatie en beton injecteren. Mark Bakker koos voor een 'werken en leren'-combinatie voor zijn studie bouwkunde en was daarna onder andere actief als maatvoerder en uitvoerder bij een betonbedrijf. In de voetsporen van zijn vader behaalde Mark ook zijn ondernemersdiploma.

Na diverse positieve ervaringen met samenwerking in de praktijk besloten Mark Bakker en Rick van Uden officieel de krachten te bundelen: de basis voor BAVU Betonwerken BV.


Niet alleen qua vakmanschap, ook qua mentaliteit zijn Mark en Rick een goed team. De twee betonondernemers kiezen bewust voor de formule van een bedrijf met bescheiden omvang. Op deze manier blijft er ruimte voor persoonlijk contact met de klanten, wat vaak een voordeel blijkt in de werkuitvoering. Daar gaat namelijk de minstens zo belangrijke fase van advisering vooraf. "Lang niet alle mensen zijn op de hoogte van de vele toepassingsmogelijkheden van beton. Een prachtig materiaal, oersterk en degelijk. Als fundering de basis van alle bouw, maar ook te gebruiken op creatieve manieren, bijvoorbeeld voor 'hufterproof' stadsmeubilair. Of als ondergrond van een tuinhuis of zelfs een onderhoudsvrij terras."


Rechtstreeks contact met de klant

"Onze toekomstplannen? Bijblijven op ons vakgebied en nog meer verdieping in de mogelijkheden van het bijzondere materiaal: beton. Binnen een uur hard, dus je moet snel doorwerken. Wij zijn geen kantoormensen die de opdrachten vanachter een bureau aansturen. Wij kiezen niet voor tussenschakels, maar blijven rechtstreeks in contact met de opdrachtgevers en actief in de praktijk. Al was het maar om het enthousiasme en de tevredenheid van onze klanten te ervaren."

Funderingen
80
Betonbouw
75
Beton Reparaties
90
Beton Injecteren
85
Kelderbouw
35
Op maat bouw
25
Straatmeubilair
20