Betonnen Vloeren

Funderingen

Een degelijke fundering is de basis van alle woningbouw. De uitdrukking 'zo vast als een huis' wordt pas van kracht als een woning of gebouw stevig in de grond verankerd is. Het maken van een fundering is dan ook een van de eerste, belangrijke, stappen van het bouwproces.

Na het uitzetten van de bouw en het ontgraven van de bouwput is het tijd voor het leggen van de fundering. De ene keer wordt dit uitgevoerd door de aannemer, de andere keer wordt ervoor gekozen dit onderdeel van het werk uit te besteden aan een specialist. BAVU Betonwerken wordt regelmatig ingeschakeld voor deze fase van de ruwbouw, zowel in woning- als utiliteitsbouw.

Betonnen Vloeren

BAVU betonwerken maakt heel veel vloeren, voor elke toepassing is er wel een geschikte vloer die bij uw werk past, laat u zich eens informeren, welke vloer bij uw project het beste past!


PS-isolatievloer

Een begane grondvloer die bestaat uit voorgespannen betonnen liggers waartussen vulelementen van EPS worden gelegd. Hierop wordt een gewapende druklaag aangebracht. U kunt ook kiezen voor rand- en kopgevelbekisting voor maximale warmte-isolatie in alle gangbare Rc-waarden. Door krimpwapening is deze vloer bijzonder geschikt bij scheurgevoelige vloerafwerkingen.

Desgewenst kunnen de EPS-vulelementen worden vervangen door lichtbeton vulelementen. Die oplossing is geschikt toepassing als begane grondvloer boven kelders en eventueel als dakvloer bij kleinschalig werk.

Meer Info

BAVU Betonwerken is gefundeerd op rechtstreeks contact tussen de werkuitvoerders en de klant. Op die manier is er meer ruimte voor gericht advies en kunnen we onze opdrachtgevers helder en concreet uitleg geven.

Neemt u even contact op!

Projecten