Betonbouw Betonputten

Betonbouw

Beton is bijzonder materiaal. Ten eerste vanwege de bijzondere verwerkingsprocedure. Met een uur is beton hard, dus dat betekent dat je snel moet doorwerken om die verharding vóór te blijven. Dat betekent óók dat je soms op een werkdag wat langer doorgaat om het werk goed af te ronden. De volgende dag kan dat namelijk niet meer.

De tweede reden waarom beton een bijzonder materiaal is, zijn de vele toepassingsmogelijkheden. Als fundering onder een huis of gebouw is beton de belangrijke basis, maar beton is óók een materiaal dat gezien mag worden. Toegepast als terras, veranda of vloer, of zelfs als straatmeubilair.

Betonputten

Klein, groot, rechthoekig of rond; BAVU Betonwerken heeft al vele betonputten gemaakt voor allerhande toepassingen: infiltratie, wateropslag, zoutopslag. Of als pompput, bezinkput of regenwaterput.

Naast die putten zijn er ook steeds meer mensen die kiezen voor een kelder onder hun huis. Niet alleen voor opslag van voorraad en producten, maar ook steeds vaker voor een geheel nieuwe toepassing. Bijvoorbeeld sport en spel, een muziekkamer of zelfs een compleet 'in house'-café. Met de bouw van een kelder ontstaat er een nieuwe woonlaag, een diepere dimensie van woonplezier.

Door een speciale techniek van 'vlinderen' wordt het beton strak afgewerkt, en door het impregneren van beton wordt het materiaal ook nog eens vuilafstotend.

Meer Info

BAVU Betonwerken is gefundeerd op rechtstreeks contact tussen de werkuitvoerders en de klant. Op die manier is er meer ruimte voor gericht advies en kunnen we onze opdrachtgevers helder en concreet uitleg geven.

Neemt u even contact op!

Projecten