Verdiepingsvloer Bedrijfshal
Lijnden

Heeft u vragen over funderingswerk, of wilt u een offerte aanvragen
BAVU betonwerken helpt u graag verder.

Klik hier

Project: Verdiepingsvloer Bedrijfshal te Lijnden

Voor een van onze vaste aannemers realiseerden wij de onderstempeling, wapening, en het storten en vlinderen van een verdiepingsvloer in een bedrijfshal te Lijnden. Voordat het werk kon beginnen, plaatsten we een onderstempeling die het gewicht van het beton moest opvangen. Zo'n onderstempeling is ook nodig om te voorkomen dat de vloer doorbuigt als we er tijdens het werk overheen lopen.

De aannemer (Momeij vof) heeft zelf de stalen vloerplaten gelegd. Hierop hebben wij de wapening aangebracht. Zodra het ondernet was gelegd, heeft de loodgieter de installatie hierop gemaakt. Aansluitend aan het loodgieterswerk hebben wij de bovenwapening aangebracht, waarna het beton kon worden gestort.

Het beton is gestort met een aanhangerpomp, klein en compact en met handelbare slangen. Wat het werk extra moeilijk maakte, was dat we door het bestaan gebouw heen moesten (trap op!) en er mocht uiteraard niks beschadigd worden. Na aanbrengen van het beton was het tijd voor de afrondende fase: vlinderen van de betonvloer tot een prachtig glad eindresultaat

Een karwei waarbij de nodige voorzichtigheid kwam kijken, met een strak eindresultaat.

Go Back

naar BAVU Vloeren Projecten

Klik Hier

Go Back

naar BAVU Projecten

Klik Hier

Contact verzoek

BAVU betonwerken hecht veel waarde aan helder en duidelijk communiceren. U kunt ons dan ook op verschillende manieren bereiken. Wij zijn u graag van dienst.
Klik Hier

Text

Text