Garage en Showroomvloer
Vakgarage Mark Molenaar

Heeft u vragen over funderingswerk, of wilt u een offerte aanvragen
BAVU betonwerken helpt u graag verder.

Klik hier

Project: Garage en Showroomvloer
Vakgarage Mark Molenaar te Sint Pancras

Ondertussen mogen we Mark Molenaar wel een van onze vaste klanten noemen. Hij is ook een aantal jaar geleden begonnen met zijn garage bedrijf. Eerst hebben wij hier de garage vloer vernieuwd en later de showroomvloer. Ook hebben wij de daken van de showroom en de garage voorzien van nieuwe beplating isolatie en pannen.

De garage en showroomvloer waren voorheen bestraat en dus hier en daar ook verzakt. Door meer hoogte te creëren in de garage hebben we daar de vloer omlaag gehaald. Tevens was dit ook nodig omdat er hoogte nodig was om de bruggen te plaatsen. We hebben de vloeren geïsoleerd met isolatie die een hoge druk sterkte heeft zodat de vloer niet gaat scheuren of zakken als de auto’s er in en uit rijden. Tevens houd het de warmte goed in de vloer en dus in de ruimte.

In de showroom kwamen nog een paar putjes voor het eventuele lekwater van de auto’s. ook is er bij de entree van de showroom een stukje PS combinatievloer toegepast op de oude fundering. Zo kan men altijd nog bij de afvoer en de nuts voorzieningen komen.

Na het isoleren en het leggen van de PS combinatievloer en de putjes kon de wapening erop. Het was belangrijk dat de vloer vloeistof dicht zou zijn en dus minimaal 18 cm dik moest worden. Na het wapenen van de vloer en het afplakken van de ramen konden we gaan storten. Achter de stort aan kon er gevlinderd worden. De vloer van de garage moest iets stroef blijven zodat hij niet te glad is om op te werken. Na het uitdrogen van de vloer is deze geïmpregneerd tegen vuil en vocht.

Een paar mooie klussen voor een mooi bedrijf waar we zeker nog terug komen om nog meer te vernieuwen.

Mark Molenaar: al wordt het nachtwerk, de planning wordt waargemaakt
Drie jaar terug nam Mark Molenaar een garagebedrijf over in Sint Pancras. Hij koos voor de formule 'Vakgarage', een (merk)onafhankelijke keten van meer dan 280 universele autobedrijven die alle lid zijn van BOVAG.

Molenaar hecht aan persoonlijk contact met de klant. Wie belt, komt niet in de wacht met een 'bandje met een muziekje', maar wordt direct te woord gestaan. Die ons-kent-ons-mentaliteit herkent Mark Molenaar ook bij BAVU Betonwerken. "Zodra er bij ons wat financiële ruimte kwam, heb ik besloten een nieuwe vloer in de werkplaats te laten leggen. De verzakte tegels eruit en een strakke betonnen vloer erin. Mark en Rick voelden goed aan dat ik haast had, en stelden voor om tijdens de bouwvak door te gaan, in de periode dat de vrouw van Mark hoogzwanger was. Ze hebben zelfs twee man extra ingeschakeld. Zo ging het werk nog sneller. Afgraven en afvoeren, beton storten en tot slot vlinderen. De jongens zijn de hele nacht doorgegaan, want anders was het beton al teveel uitgehard voor de afwerking."

Inmiddels is ook de showroomvloer vernieuwd. "En het dak! Hoewel ze gespecialiseerd zijn in beton, hebben Mark en Rick bredere bouwkundige ervaring, en dat merk je. Deze mannen denken met je mee, en dat is fijn onderhandelen. Zo hebben we onder de vloer van de showroom kruipruimtes gekregen en luiken bij de voordeur. De werkplaats is goed geïsoleerd, wat garant staat voor goede werkomstandigheden, ook in hete zomers en koude winters."

Vakgarage Molenaar werkt nu met vier monteurs, maar er is ruimte voor uitbreiding. Voor het nieuwe jaar staat vergroting van de werkplaats in de planning.

Begin 2019 gaat BAVU Betonwerken hier weer aan de slag. Het begint met strakke, duidelijke offertes, en ook de uitvoering is altijd van Van A tot Z áf. En het is ook nog eens gezellig om Rick en Mark hier weer over de vloer te hebben.

Go Back

naar BAVU Vloeren Projecten

Klik Hier

Go Back

naar BAVU Projecten

Klik Hier

Contact verzoek

BAVU betonwerken hecht veel waarde aan helder en duidelijk communiceren. U kunt ons dan ook op verschillende manieren bereiken. Wij zijn u graag van dienst.
Klik Hier

Text

Text