Betonnen Jacuzzi Bak

Heeft u vragen over in het werk gestorte Jacuzzi Bakken, of wilt u een offerte aanvragen BAVU betonwerken helpt u graag verder.

Klik hier

Project: In het werk gestorte Jacuzzi Bak

We maken regelmatig een bak waarin een jacuzzi kan worden gezet. Deze bakken worden in het werk gestort, net zoals bij kelders. Dit wil zeggen dat alles op het werk word gestort. En er dus ook op moeilijk te bereiken plekken kan een jacuzzi bak worden gemaakt.

Afhankelijk van de grondlaag moeten er wel of geen palen onder de bak. Er word een bronbemaling omheen gezet , afhankelijk of er grond water is of niet. De put word uitgegraven, als deze op diepte in kan de constructieve vloer worden gemaakt. Zodra deze is gestort kunnen de wanden erop worden gevlochten en uitgekist. ook kunnen er gelijk voorzieningen worden meegenomen voor elektra en water.

Afhankelijk van wat de klant wil kunnen wij er ook een dek op maken en ander funderingswerk meenemen om zo het complete beton werk aan te bieden.

Een mooie klus met een mooi resultaat.

Go Back

naar BAVU Beton Op Maat Projecten

Klik Hier

Go Back

naar BAVU Projecten

Klik Hier

Contact verzoek

BAVU betonwerken hecht veel waarde aan helder en duidelijk communiceren. U kunt ons dan ook op verschillende manieren bereiken. Wij zijn u graag van dienst.
Klik Hier

Text

Text