Kelderbouw in Warmenhuizen

Heeft u vragen over kelderbouw op maat, of wilt u een offerte aanvragen
BAVU betonwerken helpt u graag verder.

Klik hier

Project: Kelder deels onder woning Warmenhuizen

In samenwerking met Anton Bouw & Betontechniek BAVU Betonwerken hebben wij een grote, 3 laags aanbouw in Warmenhuizen gerealiseerd.

De parkeerkelder, welke gedeeltelijk onder de bestaande woning doorloopt, is door Anton Bouw & Betontechniek BAVU Betonwerken gerealiseerd. Deze klus was een uitdaging ook voor ons. Een kelder met inrit die deels onder een bestaande woning is gesitueerd.

We hebben hier eerst damwanden geslagen en deze gestut, zodat de grond op zijn plek bleef, en wij de kelder konden uitgraven. Toen de kelder eenmaal was uitgegraven hebben wij hier een werkvloer in gestort en kon de heier de palen erin draaien. Doordat de huidige constructie moest worden opgevangen hebben we eerst diverse poeren gestort waarop we een staalconstructie konden zetten. Nadat deze genoeg was uitgehard hebben we de bestaande heipalen weg gezaagd en stond de woning op de nieuwe constructie. De constructievloer is gestort waarna de wanden konden worden uit gekist en gestort. Nadat de kisten waren weg gehaald kon de aannemer verder met de opbouw boven de kelder. Kortom een knap staaltje samenwerking.

Go Back

naar BAVU Kelderbouw
Op Maat Projecten

Klik Hier

Go Back

naar BAVU Projecten

Klik Hier

Contact verzoek

BAVU betonwerken hecht veel waarde aan helder en duidelijk communiceren. U kunt ons dan ook op verschillende manieren bereiken. Wij zijn u graag van dienst.
Klik Hier

Text

Text