Betonnen Trap

Heeft u vragen over Betonnen Trappen, of wilt u een offerte aanvragen
BAVU betonwerken helpt u graag verder.

Klik hier

Project: Een 'luie' trap in Amsterdam

"Is het mogelijk om een 'luie trap' te maken in de entree van een bestaande woning in Amsterdam?" Ook voor ons was dat geen dagelijkse vraag. We gingen ter plekke kijken en... maakten een plan.

Stap één was het verwijderen van de oude trap. Deze had een erg korte aantrede, waardoor deze niet lekker 'liep'. De bestaande trap lag al op de muren, dus die konden wij ook gebruiken. De muren moesten alleen iets dieper worden uitgekeept om de aantrede langer te maken. Stap twee waren de nieuwe treden. Die hebben we prefab gemaakt, zodat we de nieuwe trap snel konden plaatsen en er al binnen twee uur overheen gelopen kon worden.

Het was een karwei van passen en meten, vooral doordat de autolaadkraan maar nét in de entree kon komen. De onderste trede werd in het werk gestort om deze naadloos te kunnen aansluiten op de bestrating en de muren van de entree.

Een heel aparte en uitdagende klus met een mooi resultaat.

Go Back

naar BAVU Betonnen Trappen Projecten

Klik Hier

Go Back

naar BAVU Projecten

Klik Hier

Contact verzoek

BAVU betonwerken hecht veel waarde aan helder en duidelijk communiceren. U kunt ons dan ook op verschillende manieren bereiken. Wij zijn u graag van dienst.
Klik Hier

Text

Text