Straatmeubilair

Betonbouw

Beton is bijzonder materiaal. Ten eerste vanwege de bijzondere verwerkingsprocedure. Met een uur is beton hard, dus dat betekent dat je snel moet doorwerken om die verharding vóór te blijven. Dat betekent óók dat je soms op een werkdag wat langer doorgaat om het werk goed af te ronden. De volgende dag kan dat namelijk niet meer.

De tweede reden waarom beton een bijzonder materiaal is, zijn de vele toepassingsmogelijkheden. Als fundering onder een huis of gebouw is beton de belangrijke basis, maar beton is óók een materiaal dat gezien mag worden. Toegepast als terras, veranda of vloer, of zelfs als straatmeubilair.

Straatmeubilair

Betonnen bloembakken zijn bekend. Maar ook voor banken, tafels of krukjes is beton een ideaal materiaal. Robuust en onderhoudsarm, en praktisch onverwoestbaar.

Straatmeubilair speelt een belangrijke rol voor de leefbaarheid van een straat, wijk of park. Als zitelement of ontmoetingsplek in een woonwijk. Als kunstwerk op een bedrijventerrein. Of wat te denken als speelelement op een schoolplein? Straatmeubilair van beton is zeer geschikt voor de openbare ruimte. Mooi én functioneel!

Voor het creatieve element kan BAVU Betonwerken een verrassende vormgeving realiseren, met behulp van speciale mallen. Door uw wensen met ons te delen, kunnen we samen kijken naar de diverse mogelijkheden. Ook het maken van een 3d-ontwerp behoort tot de mogelijkheden, om alvast een indruk te krijgen van het uiteindelijke resultaat.

Betonnen Zitbank
met Hout
Betonnen
Zitslinger
Betonnen
Zitbank

Meer Info

BAVU Betonwerken is gefundeerd op rechtstreeks contact tussen de werkuitvoerders en de klant. Op die manier is er meer ruimte voor gericht advies en kunnen we onze opdrachtgevers helder en concreet uitleg geven.

Neemt u even contact op!

Projecten