Betonbouw Trappen en Bordessen

Betonbouw

Beton is bijzonder materiaal. Ten eerste vanwege de bijzondere verwerkingsprocedure. Met een uur is beton hard, dus dat betekent dat je snel moet doorwerken om die verharding vóór te blijven. Dat betekent óók dat je soms op een werkdag wat langer doorgaat om het werk goed af te ronden. De volgende dag kan dat namelijk niet meer.

De tweede reden waarom beton een bijzonder materiaal is, zijn de vele toepassingsmogelijkheden. Als fundering onder een huis of gebouw is beton de belangrijke basis, maar beton is óók een materiaal dat gezien mag worden. Toegepast als terras, veranda of vloer, of zelfs als straatmeubilair.

Meer Info

BAVU Betonwerken is gefundeerd op rechtstreeks contact tussen de werkuitvoerders en de klant. Op die manier is er meer ruimte voor gericht advies en kunnen we onze opdrachtgevers helder en concreet uitleg geven.

Neemt u even contact op!

Betonnen Trappen en Bordessen

Voor het maken van trappen en bordessen is beton een uitstekend materiaal. Als de bereikbaarheid van de locatie het toelaat, wordt een trap of bordes op de concrete locatie gemaakt. Er wordt dan een bekisting gemaakt waarin het beton gestort wordt. Lukt dit niet, vanwege slechte bereikbaarheid of te krappe manoeuvreerruimte, dan biedt prefab-werkvoorbereiding een goede oplossing.

Soms is aanpassing van een bestaande trap gewenst. Zo heeft BAVU Betonwerken een steile, krappe toegangstrap tot een bestaand pand verbreed en wat minder steil gemaakt. Deze 'luiere' vormgeving van de trap zorgt voor comfortabelere bereikbaarheid. Een betonnen trap is gemakkelijk af te werken met vele materiaalsoorten. Maar het is ook mogelijk te kiezen voor het 'vlinderen' (monoliet afwerken) van het beton tot een strakke en gladde afwerklaag.

Betonnen
Zwevende Trap
Betonnen
Tuintrap
Betonnen
Tuinpad

Projecten