Betonbewerking Beton Injecteren

Betonbewerking

BAVU Betonwerken heeft ervaring in vele toepassingsvormen van beton. Funderingen, vloeren, putten, kelders, terrassen, kunstwerken, straatmeubilair. Ook in de bewerking van beton zijn wij gespecialiseerd,

zoals het belangrijke 'vlinderen' (ook wel monoliet afwerken genaamd) om de structuur van het beton te verstevigen en de betonvloer strak te egaliseren. Dit gebeurt met behulp van een zogeheten vlindermachine, voorzien van bladen die met hun ronddraaiende beweging ervoor zorgen dat de vloer gladder en dichter van structuur wordt. Het is zelfs mogelijk de betonnen vloer te impregneren met een vuilafstotende laag.

Meer Info

BAVU Betonwerken is gefundeerd op rechtstreeks contact tussen de werkuitvoerders en de klant. Op die manier is er meer ruimte voor gericht advies en kunnen we onze opdrachtgevers helder en concreet uitleg geven.

Neemt u even contact op!

Beton Injecteren

Het injecteren van schuimhars, elastische of kristalliserende hars is een precisieklus die vooral wordt toegepast voor het waterdicht maken van lekkende betonconstructies (zoals in kelders) of lekkende damwanden. Dankzij de druk worden alle scheuren en holle ruimten in wanden of vloeren volledig opgevuld. De beste aanpak voor het nauwkeurig repareren of herstellen van gebouwen of constructies.

Injecteren Damwand
Injecteren Betonwand

Projecten